Lost Birds Orchestra

Violin, vokal, guitar, producer, komponist, lydkunstner.

Spiller i mange forskellige konstellationer spændende over world, rock, balkan, gypsy, reggae, punk, folk m.m. bruger loop, livesamples, processerede reallyde.

Arbejder i flere internationale projekter, bl.a. i England og Sverige. Spiller i flere ensembler for både børn og voksne, fortrinsvis med sin egen musik.


Se mere på: www.eltard.dk

Kontakt: anne@eltard.dk

Tlf: +45 21 75 92 75

Tværfløjte, panfløjte, kalimba, percussion og komponist

Har i årenes løb været medlem af en lang række grupper indenfor jazz, world og folkemusik samt spillet teatermusik (bl.a. med Damon Albarn's ”Gorillaz" projekt). For tiden spiller hun i forskellige ensembler med koncertprogrammer for såvel voksne som børn. Inspirationen hentes fra turnéer og studierejser til bl.a. Peru, Kina, Vietnam, Indonesien, Ghana, Brasilien, Australien, USA, Grønland og Cuba.

Se mere på: www.charlottehalberg.dk

ch@charlottehalberg.dk

Tlf: +45 20 28 98 25

Anne Eltard (DK)

Charlotte Halberg (DK)

Elisabeth Vannebo (NO)

Tubaist, didgerido, folkemusikk, arrangør/komponist.


Elisabeth Vannebo er utdannet ved Griegakademiet i Bergen og jobber som frilans musiker med tuba som hovedinstrument. Hun jobber med rytmisk/improvisert musikk, og er tilknyttet ulike ensembler/prosjekter som musiker og komponist. Hun har også utgitt flere bøker, arrangementer og komposisjoner på forlaget Noteservice.


http://elisabethvannebo.no

elisabeth.vannebo@gmail.com

Tlf: +47 413 00 279

Fotos: www.peterlloyd.se